Team


UX Revolution er et arbejdsfællesskab, der består af to UX-designere, som hver især har deres egen virksomhed, hhv. Konceptkonsulent.dk og Eva Marie Tang Kirk med hver deres tilhørende CVR-numre.

 

Malin

Malin Lindeblad Kadijevic

Senior UX-konsulent

Modig konceptudvikler, der omsætter forretnings- og brugerforståelse til levende, kreative koncepter. Med en kandidat i it fra IT-Universitetet har Malin arbejdet som produktchef inden for telecom-branchen i 10 år med ansvar for produkter, der har været onlinebaserede og del af en kompleks it-infrastruktur.

På 3 år har Malin skabt sit drømmejob, hvor hun har plukket alle guldkornene fra sin tid som produktchef og taget en bred erfaring inden for e-handel, marketing, PR, produktudvikling og salg med i opstarten af denne virksomhed.

I UX Revolution har hun rådgivet store virksomheder og offentlige myndigheder og skabt stor værdi i projektforløb med udvikling af velfungerende it-systemer, der både lever op til forretningens krav og brugernes behov. Hun er drevet af en drøm om at skabe it-systemer og produkter, der respekterer brugeren og understøtter en unik kundeoplevelse.

Malins arbejdstilgang er positiv og passioneret med et videnbegærligt og kreativt sind. Hun har et stort netværk og sidder som bestyrelsesmedlem i UX Danmark.

LinkedIn-InBug-2CRev

 

 

 

Eva Marie Tang Kirk

Foto: Bente Jæger

Eva Marie Tang Kirk

UX-konsulent

UX Revolutions ekspert i webdesign, grafisk design og interaktivt design, der sikrer skræddersyede løsninger til de pågældende brugere. Eva Marie har en kandidat i Digitalt Design og Kommunikation fra IT-Universitetet og har efterfølgende fem års erfaring med brugercentreret design i arbejdet med bl.a. nye websites, intranet, rapporteringsværktøjer og apps.

Det er Eva Maries mission at bygge bedre broer mellem designere og brugere af it for dermed at komme tættere på målet om, at it skal være nemt at benytte og give mening for brugeren, hvad enten det drejer sig om et interface, et workflow eller en elektronisk dingenot.

Eva Marie er nysgerrig, lyttende og løsningsorienteret i sin stil og har et bredt netværk inden for UX, app-udvikling og grafisk illustration.

Eva Marie er ikke længere en del af UX Revolution, da hun har lukket sin virksomhed og valgt at søge fast job.

LinkedIn-InBug-2CRev